Presentkort

Den perfekta presenten till den flygintresserade eller sig själv! Ett presentkort för en introduktionsflygning på 30 minuter (flygtid, själva upplevelsen tar cirka en timme totalt) över Timrå/Sundsvall med omnejd.

Vad sägs om att låta någon få på prova hur det känns att flyga flygplan? Presentkortsinnehavaren får följa med någon av våra rutinerade pilotmedlemmar upp i det blå.

Vårt flygplan är en 2005 års Cessna 172SP med mycket modern utrustning.

Flygningen
En flygtur på 30 minuter med en erfaren pilot bredvid. Vi går igenom flygningens grunder och du får själv känna på att flyga planet. Flygplanet är fyrsitsigt vilket betyder att det finns möjlighet för ytterligare en eller två personer att följa med på flygningen, utöver presentkortsinnehavaren. Detta förutsätter dock att flygplanets vikt/balansgränser inte överskrids, vilket styrs av personernas vikt och befintlig bränslemängd i tankarna med mera.

Kostnad
30 minuter kostar 1800 kr, om längre tid önskas kan det ordnas mot tillägg (+600kr för varje 10 min extra).

Var händer detta?

På Sundsvall-Timrå Flygplats ”Midlanda”, efter avfart från E4 följ skyltning ”Sundsvalls Flygsällskap”.

När?

Ett förbetalat presentkort är giltigt i 24 månader, mottagaren av gåvan (presentkortsinnehavaren) kontaktar klubbens presentkortansvarige (står på presentkortet) och anger presentkortsnumret. Tillsammans planeras sedan en lämplig dag och tid för upplevelsen.

Hur beställer jag presentkortet?

Beställning görs via formuläret längst ned på sidan. När vi tagit emot beställningen och hanterat den kommer en bekräftelse med betalningsinformation. När betalning mottagits (vi använder swish) skickas ett presentkort till beställaren via e-post.

Presentkortet är en värdehandling som överlämnas till piloten i samband med flygtillfället.

Frågor kan skickas till info@sundsvallsflygsallskap.se

Vad ingår?

Introduktion/briefing i klubbhuset innan flygningen.
I planet får du en kort genomgång av instrument, bälten och en säkerhetsgenomgång.
Du får låna headset så du kan höra allt som sägs i radio och du kan själv prata med övriga i planet.
Piloten startar upp och taxar till rullbanan. Väl i luften får du själv prova att flyga planet och känna rodrens verkan.
30 minuter senare landar vi på Midlanda.
Utsikten ingår i upplevelsen.

Beställningsformulär Presentkort 1800 kr:

%d bloggare gillar detta: